Покана за ОС на Българска Снукър Федерация- 28.06.2019

Покана за ОС на Българска Снукър Федерация - 28.06.2019 г.
/публикувано на 27май2019/


На този линк е поканата за свикване на ОС на Българска Снукър Федерация на 28.06.2019г  в гр. София, бул. „Тодор Александров” № 64, „Кино Арена-запад”, Академията, при следния дневен ред:

І. Изслушване и приемане на доклад за дейността на сдружението за периода януари 2017 г. – декември 2018 г.

ІІ. Изслушване и приемане на годишния финансов отчет на сдружението за периода януари 2017 г. – декември 2018 г.

ІІІ. Приемане на решение за публикуване на доклада за дейността и годишния финансов отчет на сдружението за периода януари 2017 г. – декември 2018 г. в Търговския регистър и регистъра на юридическите лица с нестопанска цел.

ІV. Обсъждане на правилник за провеждане на турнирите по снукър през сезон 2019/2020 г.

V. Гласуване на календар за сезон 2019/2020 г.

VІ. Обсъждане на формата и начина на съдийстване на турнирите през сезон 2019/2020 г.

VІІ. Обсъждане на стратегия за привличане на нови членове на федерацията – деца и младежи.

VІІІ. Разни.


Олег Велинов
/председател на Българска снукър федерация/

2019 Pokana OS BSF pic4

Георги Величков триумфира в последния турнир за сезона

 

 

 

 

 

Републиканският шампион Георги Величков спечели финалния турнир за сезона Мастърс „А“ от календара на Българската Снукър Федерация. На финала Георги се справи с Братислав Кръстев след 5:2 фрейма в повторние на решаващия мач от републиканското първенство преди две седмици, което съшо се проведе в спортен клуб „Академията“.  За Брандо остава утехата, че реализира най-големия брейк в турнира от 89 точки. Рефер на двубоя бе Милена Петрова.

В турнира участваха най-добрите играчи през сезона или Топ 16 в националната ранглиста. Братислав се справи с Радослав Дочовски (4:1), Виктор Гайдов (4:1) и Теодор Чомовски (4:2), за да стигне до финала. В другия поток Величков постигна последователни победи над Александър Георгиев (4:0), Джонатан Мейби (4:2) и Жан Лаушман (4:2).

По същото време през уикенда се проведе и Мастърс „Б“, където участват останалите играчи от националната ранглиста. Двубоите се изиграха в Пловдив в клуб „Снукър Утопия“. Победител в турнира стана Ивайло Пеков, който победи с 4:0 Атанас Димитров.  

 

 

 

 

Братислав Кръстев загуби само един фрейм по пътя към титлата

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

6THRANKING

Братислав Кръстев спечели шестия ранкинг турнир от календара на Българската Снукър Федерация , който се проведе в Спортен Клуб „Академията“.

Брандо триумфура за четвърти път през сезона, след като победи на финала Александър Хубанов с 4:0 фрейма след брейкове от 62, 55 и 45 във финала. По този начин Кръстев загуби само един фрейм по пътя си към титлата. За Хубанов, който е републикански шампион до 21 години, това бе първи финал в ранкинг турнир на федерацията.

Най-добре представилия се българин на Европейското първенство в София миналата седмица, Никола Кемилев не взе участие в турнира. Братислав Кръстев пък не участва на еврошампионата защото е треньор към Европейската федерация и провеждаше тренировки със състезателите.

Изненадата на Александър Хубанов започна още след изразителна победа с 3:0 над Теодор Чомовски в 1/4 финалите и последваща победа с 3:2 над втория в ранглистата Георги Величков, за да стигне до финала.  Брандо се справи Виктор Илиев и Жан Лаушман след победи с 3:0 в 1/4 и 1/2 полуфиналите.

В националната ранглиста Братислав продължава да води следван от Георги Величков, Теодор Чомовски и Виктор Илиев.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Братислав Кръстев спечели първия турнир за сезона

 

Братислав Кръстев спечели първия турнир за сезона от каленадара на Българска Снукър Федерация. На финала Брандо се справи с Георги Величков след победа с 4:3 фрейма. Двубоите се играха в Спортен Клуб „Академията“.

По този начин те повториха финала от Мастърс „А“ турнира, който се проведе в края на месец май и показаха, че ще бъдат две от основните фигури и през този сезон.  Самият финал предложи много добри игри и обрати след като Кръстев водеше с 2:1, но след добра игра на Величков резултата стана 2:3 в негова полза.

В крайна сметка спокойствието на Брандо му помогна да вземе следващите два фрейма и да спечели първия турнир за сезона.  Финалът бе ръководен от съдията Петър Станев. Най-големият брейк в турнира бе на победителя Братислав Кръстев от 76 точки при победата си над младия Александър Георгиев от Мездра.

Приятната изненада в турнира бе представянето на 15-годишния Дейвид Давидков от Кюстендил, който достигна за първи път до полуфиналите, където отстъпи с 2:3 от Георги Величков. В другия полуфинал Братислав Кръстев се наложи трудно с 3:2 фрейма на Спасиан Спасов.

 

Покана Общо Събрание

До всички ЮЛ и ФЛ - членове на БСФ

 

 

ПОКАНА

ЗА СВИКВАНЕ НА ОБЩО СЪБРАНИЕ

 

 

Уважаеми дами и господа,

 

Уведомяваме Ви, че на основание чл. 26 от ЗЮЛНЦ, във връзка с чл. 33, ал. 1 от устава на БСФ и в съответствие с взетото от УС на сдружението решение, свиквам Общо събрание на членовете на сдружението.

 

Общото събрание ще се проведе на 23.09.2017 г. от 18:00 часа в гр. София, бул. "Тодор Александров" № 64, "Кино Арена-запад", "Академията", при следния дневен ред:

 

1. Изслушване и приемане на отчета за дейността на УС на сдружението за периода януари 2016 г. август 2017 г.

2. Изслушване и приемане на отчета за приходите и разходите на сдружението за периода януари 2016 г. август 2017 г.

3. Изслушване на отчет за развитието на БСФ.

4. Обсъждане на календара и формата за новия сезон (2017/2018).

5. Вземане на решение относно домакинство на клубове и материално техническа база в клубовете.

6. Обсъждане на план за развитие на сезон 2017/2018.

7. Разни.

 

При липса на кворум, на основание чл. 27 от ЗЮЛНЦ общото събрание ще се проведе същия ден, на същото място и при същия дневен ред в 18:30 ч. независимо от броя на присъстващите членове.

 

На основание чл. 28, ал. 3 от ЗЮЛНЦ член на Общото сърание може да бъде представляван от пълномощник с изрично писмено пълномощно. Преупълномощяване не се допуска.

 

Всички материали във връзка с предложенията по дневния ред ще бъдат на разположение на членовете всеки работен ден след 10-ти септември 2017 г. до провеждане на ОС на адрес: гр. София, бул. "Тодор Александров" № 64, "Кино Арена-запад", спортен бар "Академията".

 

Председател на УС на БСФ:

Олег Велинов

 

21.08.2017 г.

 

 

 

С публикуването на тази покана в сайта на БСФ, съобразно устава на дружеството, всички членове се считат за уведомени.