Снукър
Рони О'Съливан и Джими Уайт откриха Националната снукър академия

Снукър иконите Рони О’Съливан и Джими Уайт направиха поредния си невероятен жест към българската общественост в джентълменския спорт. Двамата дадоха пресконференция и прерязаха символично лентата на чисто новата Национална снукър академия, първата по рода си на Балканския полуостров, намираща се във ВИП залата на сектор “В” на стадион “Васил Левски”. 

Академията предлага тренировки по снукър, индивидуални или групови, при Братислав Кръстев-Брандо - асистент-главен треньор на Европейската билярд и снукър асоциация (EBSA) и Виктор Илиев, който освен сертифициран треньор по снукър, е и автор на най-голямата точкова серия, компилирана на ранкинг турнир в България - 141 точки. Групови тренировки за ученици се провеждат всеки делник от 11:00, 14:30 и 17:00. Всеки от вас може да бъде първият професионален български играч, а защо не и следващият Рони О'Съливан!

Разбира се, освен за тренировки, ако искате просто да пробвате вашите умения на професионални снукър маси в отлични условия, залата е отворена и за свободна игра всеки ден от 10:00 до 23:00. За повече информация, не се колебайте да звъннете на телефон 0878147147.

Последни новини